Bye bye Dubai, jag flyger hem nu
|

Bye bye Dubai, jag flyger hem nu


skrivet den 27 jan av kyle, klockan:16:48

Hej och välkommen till min blogg: Heddii

Jag heter Kyle och bor på Värmdö, men jag är född i Austin, Texas, USA. Jag jobbar som advokat inom väg och vatten - tvistefrågor, inlösen av bostad vid vägbyggen, miljöproblem o s v. Jag har fru och 3 underbara barn som är tre, fem och nio.

Sitter på flygplatsen och ska hem från Dubai, där jag varit på konferens fyra dagar. Jag hoppas jag aldrig behöver åka hit mer. Missförstå mig inte, det är mycket som är bra här och jag tackar inte nej till en konferensresa med lyx långt borta. Men jag tycker verkligen det är obehagligt med utnyttjandet av gästarbetare här och den enorma klasskillnad som finns. Gästarbetarna är inte mycket värda och många stryker till och med med på byggen t ex. Sen är värmen nästan outhärdlig när man är ute. Hitta skugga och massor med vatten är det som gäller. Inne finns det ju ac så klart.

Nu är det dags att gå till gaten. 


Just nu värderat 2.5 av 36 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

jan
27

Tjena, hur var mat och hotell? Var du nere och badade något? Jag lurar på att åka dit över en långhelg framöver...

Kreativ , klockan:16:48

Kommentarer är stängt